Umplutură de salvie de alune (opțional fără Gluten)

Umplutura de salvie de alune (opțional fără Gluten) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 243 calorii. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. Un amestec de căței de usturoi, sare și piper, fenicul cu bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Gingersnaps sănătoși și fără Gluten (Adăugare opțională de proteine!), Brioșe Cu Fulgi De Ovăz Cu Afine Portocalii (Opțional Fără Gluten), și Brioșe Cu Făină De Migdale Bananan ( Fără Gluten + Opțional Vegan) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade.
Se taie pâinea în cuburi brute, oriunde de la 1/2 inch la 3/4 bucati de PCR.
Întindeți cuburile de pâine peste o foaie de prăjituri și prăjiți-le la cuptor timp de 10-15 minute, sau până când sunt maro deschis și ușor crocante la exterior.Puneți pâinea deoparte și rotiți temperatura cuptorului până la 350 de grade.
Încălziți uleiul într-o tigaie saut la foc mediu și gătiți ceapa, feniculul și usturoiul până când sunt ușor translucide, aproximativ 5-7 minute.
Adăugați salvie și ciuperci și gătiți totul timp de 10 minute sau până când legumele sunt ~50% din volumul lor original. Condimentați totul cu sare și piper pe măsură ce mergeți și gustați, gustați, gustați.
Puneți cuburile de pâine într-un castron mare și amestecați în amestecul de legume fierte. Asigurați-vă că amestecați totul bine, fără buzunare uriașe de pâine sau legume care stau singure.
Se toarnă bulionul de legume și două ouă (nescramblate) peste amestecul de pâine și se amestecă totul încă o dată. Vrei să fie umed, dar nu moale, oul ar trebui să acopere totul (va ajuta umplutura setată în vas).
Întindeți umplutura într-un vas de 9 x 13 și presărați alunele peste întreaga caserolă.
Coaceți umplutura timp de 15-20 de minute, sau până când pâinea este bine prăjită deasupra și umedă la mijloc. Nucile de deasupra se vor prăji pe măsură ce umplutura se coace și își vor elibera cea mai mare aromă de Ziua Recunoștinței în casa ta.Ia o lingură, un curcan și o salopetă. E Ziua Recunoștinței.