Umplutură de pâine rustică cu ardei gras și cimbru proaspăt

Umplutură de pâine rustică cu ardei gras și cimbru proaspăt
Umplutura rustică de pâine cu ardei gras și cimbru proaspăt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 339 calorii. Această rețetă servește 8. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână unt, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, ceea ce este destul de bun. Încercați Umplutură De Pâine Rustică Cu Ardei Gras Și Cimbru Proaspăt, Andouille Și Umplutură De Ardei Gras, și Umplutură rustică de pâine cu muștar roșu, coacăze și nuci de pin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F. cu ajutorul unui cuțit lung zimțat, tăiați crusta de jos și capetele scurte de pe pâine; aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
CuptorCuptor
2
Tăiați pâinea rămasă cu crustă în cuburi de 1 inch (aproximativ 10 căni ambalate slab).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
3
Așezați cuburile într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați ulei, cimbru și usturoi; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Întindeți cuburi pe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Coaceți până devin aurii și ușor crocante, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute. Întoarceți cuburile în același castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
8
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați ceapa, țelina și ardeiul gras. saut până când legumele sunt moi, aproximativ 10 minute; se adaugă pătrunjel. Faceți înainte cuburi de pâine și amestec de legume pot fi făcute cu 1 zi înainte. Acoperiți separat. Păstrați pâinea la temperatura camerei. Se răcește amestecul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
LegumeLegume
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
PâinePâine
CeapăCeapă
10
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Unt 11x7x2-inch vas de copt din sticlă. Se amestecă amestecul de legume în cuburi de pâine. Adăugați treptat bulion fierbinte, aruncând pentru a acoperi uniform. Se condimentează umplutura după gust cu sare și piper și se transferă în vasul pregătit. Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cuburi De PâineCuburi De Pâine
LegumeLegume
UmpluturăUmplutură
UntUnt
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
11
Coaceți umplutura până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este maro, cu aproximativ 25 de minute mai mult și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Revista