Umplutură de pâine de rozmarin cu pete, fenicul și lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați umplutura de pâine de rozmarin cu pete, fenicul și lămâie. Această rețetă face 8 porții cu 473 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $2.15 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână pete, stafide aurii, sare kosher grosieră și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Umplutură de pâine cu smochine și migdale cu fenicul, umăr de porc prăjit lent cu fenicul, lămâie și rozmarin, și Midii cu Speck, lămâie și Oregano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 de bucăți de pâine, 3 linguri de ulei și 2 linguri de unt topit într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Răspândiți amesteculpe o foaie mare de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți până când cuburile de pâine sunt aurii, amestecând ocazional, 20 până la 22 de minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
4
Se amestecă vinul și stafidele în cratiță mică;lăsați să se înmoaie 10 minute. Se fierbe 2 minute. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stafide
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
5
Se amestecă semințele de fenicul în abilitate uscată micăpeste foc mediu până când sunt parfumate și ușor mai întunecate, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Fenicul
6
Transferați semințele de fenicul în farfurie pentru a se răci. Se macină fin semințele înmortar cu pistil sau în moara de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
7
Încălziți 2 linguri de unt cu 3 linguri de ulei în tigaie mare la căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați bulb de fenicul, șalotă, 1/2teaspoon sare grosieră și 1/2 linguriță piper;saut până când feniculul este fraged și șalota arepale aurii, aproximativ 7 minute. Se amestecă semințele de fenicul măcinat, pata, coaja de lămâie și migdalele de Fennel. Se amestecă stafidele în amestecul de fenicul; cool.DO înainte: cuburi de pâine și amestec de feniculse poate face cu 1 zi înainte. Păstrați pâinea etanșăla temperatura camerei. Acoperiți și refrigerațiamestec de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Sare Grosieră
Fenicul
Coaja De Lamaie
Ceapă Eșalotă
Stafide
Piper
Pâine
Semințe
Speck
9
Preîncălziți la 375 buc. F. Înveliți 13 x 9 x 2 inch vas de copt din sticlă cu 1 lingură de ulei.Aruncați cuburi de pâine și amestec de fenicul încastron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuburi De Pâine
Fenicul
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
10
Adăugați 1 cană de bulion și ouă; tossunt umezite, adăugând până la ceașcă de mai multbrot dacă este uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Ouă
11
Transferați umplutura pentru a fi pregătităvas de copt. Acoperiți cu folie acoperită ușorcu ulei, cu ulei în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
12
Coaceți până la umpluturăeste încălzit, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Îndepărtați folia; coaceți neacoperit până când Top iscrisp și auriu, aproximativ 30 de minute.