Umplutură De Pâine De Porumb Cu Rubarbă

Umplutură De Pâine De Porumb Cu Rubarbă
Rețeta de umplutură de pâine de porumb de rubarbă este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o mare vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Pentru 95 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 294 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți nuci, rubarbă, ceapă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sud-vest porumb pâine umplutura cu porumb și ardei iute verde, Umplutură De Pâine De Porumb, și Umplutură De Pâine De Porumb pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, aruncați rubarba și zahărul; deoparte. Într-o tigaie mare, sotati ceapa in 2 linguri de unt pana cand se inmoaie; se adaugă la amestecul de rubarbă. Se amestecă umplutura și nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Într-o tigaie mică, topiți untul rămas la foc mediu; se toarnă peste amestecul de umplutură și se aruncă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Spoon într-un 2-qt uns. vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Coaceți, neacoperit, la 325 de minute pentru 40-45 de minute sau până când umplutura este încălzită și partea superioară este ușor rumenită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Serviți cald.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Cornbread. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Saint m Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
Saint M Riesling
Saint M Riesling
Saint m Riesling este luminos, cu aroma delicată de piersică și mineralitatea pietroasă care este tipică solurilor de gresie erodate găsite în regiunea Pfalz. Este un Riesling cu corp mediu, uscat, cu o fructuozitate fină, care persistă cu dragoste pe palat și apoi se estompează ușor într-un finisaj cu gust mediu-lung și uscat. Un Riesling fermecător și versatil dintr-o epocă excelentă, extrem de satisfăcătoare.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate1
Revista