Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați

Umplutură De Pâine De Porumb Cu Cârnați
Nevoie de o garnitură fără lactate? Umplutura de pâine de porumb cu cârnați ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 648 calorii, 20g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Această rețetă de la Allrecipes are 416 de fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine condimentate, condimente de pasăre, pâine de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Umplutură De Pâine De Porumb Și Cârnați, Umplutură de pâine de porumb și cârnați, și Umplutură de pâine de porumb și cârnați.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cârnații, țelina și ceapa într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Într-un castron mare combinați amestecul de cârnați cu pâine de porumb, pesmet, bulion de pui, condimente de pasăre și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Se amestecă bine și se transferă într-un vas de copt de 9x12 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Coaceți, acoperit, timp de 45 de minute sau până când este bine setat și gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling
Kruger-Rumpf Munsterer Rheinberg Kabinett Riesling
Rheinberg este cel mai abrupt dintre cele trei situri GG, pe cuarțit degradat și lut prăfuit. Merele dulci și fructele galbene sunt primordiale aici, deși notele minerale de terroir oferă o bază fermă. Acestea sunt vinuri cu adevărat farmec, nu doar căi câștigătoare.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista