Umplutura de pâine cu fructe este o vegetarian garnitură. Această rețetă servește 12. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 212 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Umplutură Cu Fructe Sărate, Umplutură De Cârnați Cu Fructe, și Bile De Umplutură Cu Fructe.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Ungeți fundul și partea laterală a caserolei de 3 litri sau a vasului de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu scurtare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Topiți untul în cuptorul olandez de 4 litri la foc mediu-mare. Gatiti telina si ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
țelină
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Aruncați amestecul de țelină și ingredientele rămase. Lingură în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
5
Acoperiți și coaceți 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu aproximativ 15 minute mai mult sau până când se încălzește.