Umplutură de plăcintă cu piersici Congelați înainte

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariene și vegane în cutia de rețete, umplutura de plăcintă cu piersici Freeze Ahead ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 32 de porții cu 147 de calorii , 1 g de proteine și 0 g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Un amestec de suc de lămâie, zahăr, tapioca cu gătit rapid și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 20 ar spune că a fost perfect. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Funcționează bine ca desert ieftin. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de uimitor de 31% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Umplutură de plăcintă cu piersici , Quiche Pregătiți înainte și Macaroane cremoase cu brânză pentru preparare .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați toate ingredientele.
Se lasa sa stea 15 minute. Linia patru 9-in. forme de plăcintă cu folie.
Adăugați amestecul de fructe și nivelați; se pune la congelator pana se ingheta solid. Când este înghețată, închideți folia, sigilând bine pentru a preveni arderea congelatorului.
Scoateți din tavă și stivuiți în congelator până când sunt gata de utilizare.
Pentru a coace, scoateți piersicile congelate din folie și puneți-le într-o coajă de plăcintă necoaptă. Acoperiți cu crusta de deasupra și sigilați.
Ungeți cu unt topit și acoperiți marginile crustei cu folie.
Coaceți la 400° timp de 50 de minute.
Îndepărtați folia și continuați să coaceți aproximativ 20 de minute sau până când devine bule și auriu.