Umplutură de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite
Umplutura de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 12. O porție conține 254 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de orez brun, nuci pecan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare sunt Orez Sălbatic Cu Cireșe Uscate Și Nuci Pecan Prăjite, Umplutură integrală de grâu cu cireșe uscate și nuci pecan, și Orez sălbatic cu cireșe uscate.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Adăugați praz, cimbru și 1/2 linguriță de sare; sotati 8 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați 3 căni de apă, bulion de pui și orez sălbatic; acoperiți. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă orezul brun; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Scoateți din căldură.
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți restul de 2 linguri de unt la foc mare într-o tigaie mare; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați napi, țelină, morcov și restul de 1/2 linguriță de sare; sotati 1 minut. Reduceți căldura la mediu; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Nap
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Scoateți din căldură.
9
Combinați amestecul de orez, amestecul de napi, pecanii, cireșele și ceapa într-un castron mare. Umpleți lingura într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Acoperiți cu folie; coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Nap
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată