Umplutură de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite
Umplutura de orez sălbatic cu cireșe uscate și nuci pecan prăjite necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 12. O porție conține 254 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de orez brun, nuci pecan, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare sunt Orez Sălbatic Cu Cireșe Uscate Și Nuci Pecan Prăjite, Umplutură integrală de grâu cu cireșe uscate și nuci pecan, și Orez sălbatic cu cireșe uscate.
Instrucțiuni
1
Încălziți 2 linguri de unt într-o cratiță mare la foc mediu; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați praz, cimbru și 1/2 linguriță de sare; sotati 8 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Catei De Usturoi
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Adăugați 3 căni de apă, bulion de pui și orez sălbatic; acoperiți. Creșteți căldura la mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 30 de minute. Se amestecă orezul brun; acoperiți și fierbeți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sare De Condiment Al Lui Lawry
Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scoateți din căldură.
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Încălziți restul de 2 linguri de unt la foc mare într-o tigaie mare; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați napi, țelină, morcov și restul de 1/2 linguriță de sare; sotati 1 minut. Reduceți căldura la mediu; gatiti 4 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Nap
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Scoateți din căldură.
9
Combinați amestecul de orez, amestecul de napi, pecanii, cireșele și ceapa într-un castron mare. Umpleți lingura într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 13 x 9 inci. Acoperiți cu folie; coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci Pecan
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Nap
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional