Umplutură De Nucă De Cocos-Migdale

Umplutura de nucă de cocos-migdale este o fără gluten și vegetarian farfurie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 331 calorii. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr brun ferm, nucă de cocos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 10%. Încercați Tort de nucă de cocos prăjit Throwdown cu umplutură de nucă de cocos și unt de nucă de cocos, Chipsuri de biscuiți cu migdale cu umplutură de migdale de ciocolată, și Full House: Cupcakes De Nucă De Cocos, Umplutură De Caș De Lămâie, Glazură De Nucă De Cocos-Lămâie, Nucă De Cocos Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați amidonul de porumb, extractul de migdale și 2 lingurițe. apă într-un castron mic.
Aduceți frișca, zahărul brun și untul la fiert într-o cratiță la foc mediu.
Scoateți din căldură și amestecați imediat amestecul de amidon de porumb. Se amestecă nuca de cocos și smântâna. Acoperiți și răciți 8 ore.