Umplutura de lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 24 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți unt, zahăr, gălbenușuri de ou și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 7%. Rețete similare sunt Cupcakes vegane cu lămâie cu umplutură proaspătă de fructe de pădure și cremă de unt de lămâie, Mini prăjituri Bundt cu lămâie cu umplutură de caș de lămâie (cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten), și Tort de lămâie-migdale cu umplutură de caș de lămâie.
Instrucțiuni
1
Combinați zahărul și amidonul de porumb; amestecați treptat în apă. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana cand amestecul se ingroasa si fierbe. Continuați fierberea 1 minut
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Apă
2
Se amestecă treptat un sfert din amestecul fierbinte în gălbenușuri de ou; se adaugă la amestecul fierbinte rămas, amestecând constant. Reveniți la fierbere; gatiti cu 1-2 minute mai mult, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
3
Se ia de pe foc și se continuă amestecarea până se omogenizează. Se amestecă untul, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Mișto.