Umplutură de ierburi și ceapă
Umplutura de ierburi și ceapă este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, sare de mare, piper măcinat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Umplutură De Ierburi, Umplutură De Ierburi, și Umplutură De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie.
Adăugați ceapa și țelina.Saut până când legumele sunt fragede, aproximativ12 minute.
Se adauga toate ierburile; saut 1 minutelonger. Faceți înainte: se poate face 1 ziînainte.
Se transferă în castron, se acoperă și se răcește.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Împărțiți pâineaîntre 2 foi de copt cu margini.
Coaceți până când pâinea este crustă,dar nu tare, inversând foile după 5 minute, 10 până la 12 minute în total.
Transferați la foarte marecastron și rece.
Vas de copt cu unt de 13x9x2 inci. Se amestecăamestec de legume în pâine.
Bateți ouăle, sarea și piperul într-un castron mic pentru a amesteca;bateți în 1 cană de bulion.
Adăugați amestecul de ou laumplerea, aruncarea pentru a combina uniform șiadăugând mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat.
Transferați umplutura în vasul pregătit.
Coaceți umplutura descoperită până când este gătită și maro și crustă deasupra, 50 până la 60 de minute.
Lăsați să stea 10 minute.