Umplutura de ierburi este o fără lactate și vegetarian rețetă cu 8 porții. Această garnitură are 154 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, ulei de măsline, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este uimitor. Rețete similare includ Umplutură De Ierburi, Umplutură De Ierburi, și Roșii cu umplutură de plante.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați ceapa și gătiți până se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
4
Adăugați morcovii și țelina și gătiți până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
țelină
5
Adăugați 1 1/2 lingurițe sare, 3/4 linguriță piper, pătrunjelul și cimbru și gătiți timp de 1 minute.In un castron mare, combinați pâinea, legumele și bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Pătrunjel
Piper
Pâine
Bulion
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți timp de 20 de minute, până când se încălzește.Notă înainte: pregătiți umplutura pentru coacere cu până la 1 zi în avans.