Umplutură de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare

Umplutură de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare
Umplutura de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 803 calorii, 74G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,58 USD pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de ceapă, țelină, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare sunt Umplutură de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Umplutură de porumb cu salvie și fructe uscate.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați țelina și ceapa și gătiți până când sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul, condimentele de pasăre și roșiile în cratiță și se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De CurteCondimente De Păsări De Curte
TomateTomate
țelinățelină
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă migdalele, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați umplutura și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
5
Scoateți pachetul de mănuși și gât din cavitatea curcanului. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l. Puneți ușor amestecul de umplutură în cavitățile gâtului și corpului. Îndoiți pielea liberă peste amestecul de umplutură. Legați capetele tobelor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
UmpluturăUmplutură
Toată TurciaToată Turcia
ApăApă
6
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
7
Ungeți curcanul cu uleiul. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii, fără a atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
OsOs
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Se prăjește la 325 de metri cubi F. timp de 3 1/2 ore sau până când termometrul citește 165 de metri cubi F., ungându-se ocazional cu picăturile de tigaie. Începeți să verificați coacerea după 3 ore din timpul de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
9
Lăsați curcanul să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate31
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista