Umplutură de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare
Umplutura de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 803 calorii, 74G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,58 USD pe porție. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de ceapă, țelină, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 72%. Rețete similare sunt Umplutură de curcan și pâine de porumb cu roșii uscate la soare, Quiche de spanac cu roșii uscate la soare, și Umplutură de porumb cu salvie și fructe uscate.
Instrucțiuni
1
Încălziți untul într-o cratiță de 4 litri la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați țelina și ceapa și gătiți până când sunt fragede, amestecând ocazional. Se amestecă bulionul, condimentele de pasăre și roșiile în cratiță și se încălzește la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente De Păsări De Curte
Tomate
țelină
Bulion
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă migdalele, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Adăugați umplutura și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
5
Scoateți pachetul de mănuși și gât din cavitatea curcanului. Clătiți curcanul cu apă rece și uscați-l. Puneți ușor amestecul de umplutură în cavitățile gâtului și corpului. Îndoiți pielea liberă peste amestecul de umplutură. Legați capetele tobelor împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Umplutură
Toată Turcia
Apă
6
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un raft într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
7
Ungeți curcanul cu uleiul. Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă parte a cărnii, fără a atinge osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
Os
Carne
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
8
Se prăjește la 325 de metri cubi F. timp de 3 1/2 ore sau până când termometrul citește 165 de metri cubi F., ungându-se ocazional cu picăturile de tigaie. Începeți să verificați coacerea după 3 ore din timpul de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Tigaie
9
Lăsați curcanul să stea 10 minute înainte de feliere.
Sudul în meniu? Încercați să împerecheați cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.