Umplutura de castane și ciuperci sălbatice ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 175 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de pâine sandwich, țelină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Rețete similare sunt Umplutură de castane și ciuperci sălbatice, Umplutură De Ciuperci Sălbatice, Castane Și Cârnați, și Umplutură De Castane De Orez Sălbatic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Folosind cuțit de castan sau cuțit ascuțit, faceți X mare pe partea plată a fiecărui castan prin coajă, dar nu și carne. Înmuiați castanele într-un castron cu apă caldă pentru a acoperi cu 2 inci timp de 15 minute, apoi scurgeți bine. Aranjați castanele în 1 strat într-o tigaie superficială, apoi prăjiți-le în mijlocul cuptorului până când cojile se ondulează la marcajul X, aproximativ 15 minute. Purtați mănuși de protecție, îndepărtați cojile de castane cât sunt încă fierbinți. În oală mare de apă clocotită, castane blanch 2 minute, apoi se scurge. Folosind un prosop de bucătărie, frecați castanele pentru a îndepărta pielea. Tăiați gros și rezervați. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castane
Coji De Paste
Apă
Carne
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tava De Copt
Cuțit
Bol
Cuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Unt 9-de 13-inch caserola cu 1 lingura de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
4
Pe foaia de copt căptușită cu folie, prăjiți pâinea în cuptorul 350 de la f, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Se pune într-un bol mare de amestecare și se lasă deoparte. Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De Amestecare
Cuptor
6
În tigaie grea, mare, la foc moderat, topiți 4 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați ciupercile și saut-ul, amestecând, până se rumenesc, 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
8
Adăugați încă 2 linguri de unt și încălziți până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
9
Se adaugă ceapa și țelina și se fierbe până devine translucid, 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Ceapă
10
Adăugați amestecul de ciuperci plus pătrunjel și cimbru în pâine și amestecați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Pătrunjel
Pâine
Cimbru
11
În oală grea, mică, la foc moderat, aduceți bulionul de pui la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoc De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Se toarnă în amestecul de pâine și se amestecă ușor pentru a se combina. Se amestecă oul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Pâine
Sare
Ouă
13
Transferați în caserolă. Umplutura poate fi preparată până în acest moment și păstrată, acoperită și refrigerată, până la patru ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
14
Coaceți până se rumenesc și se încălzește, aproximativ 30 de minute.