Umplutură De Brânză Pentru Produse De Patiserie
Umplutura de brânză pentru produse de patiserie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 223 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coniac, unt, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 11%. Rețete similare sunt Produse De Patiserie Cu Brânză, Produse De Patiserie Cu Puf De Brânză, și Produse de patiserie cu brânză de conopidă.
Instrucțiuni
Presărați stafidele cu coniac și dați deoparte.
Într-un castron, cremă împreună cremă de brânză și zahăr. Bateți în făină, smântână, vanilie și unt. Bateți în gălbenușul de ou. Îndoiți stafidele. Se răcește până se folosește.