Umplutura de anghinare, cârnați și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 386 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine cu aluat cubulețe, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de anghinare, cârnați și parmezan (cu conținut scăzut de carbohidrați), Parmezan Anghinare Ciuperci Umplutura, și Anghinare Parmezan Aluat Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Împărțiți pâinea între 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Coaceți până când cuburile sunt uscate, dar nu tari, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se adaugă cârnați și saut până la fiert, despărțindu-se cu spatele furculiței, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
5
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul. Saut pana cand telina este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
țelină
Usturoi
Ceapă
6
Se amestecă în anghinare, cimbru și mentă; saut 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Cimbru
Mentă
7
Transferați amestecul de cârnați într-un castron mare. (Amestecul de pâine și cârnați se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți separat. Păstrați pâinea la temperatura camerei. Puneți la frigider amestecul de cârnați și reîncălziți-l la călduț înainte de a continua.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați pâine în amestecul de cârnați; aruncați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Pâine
9
Se amestecă în brânză, apoi 1 cană bulion. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză
Bulion
1
Umpleți ușor cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
2
Adăugați suficient bulion la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 cană până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
3
Coaceți umplutura în vas-alături de curcan sau în timp ce curcanul se odihnește — până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Toată Turcia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din Sticlă
Cuptor
2
Adăugați suficient bulion suplimentar la umplutură pentru a umezi (3/4 cană până la 1 1/4 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Bulion
3
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umplutură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
4
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.