Umplutură de anghinare, cârnați și parmezan
Umplutura de anghinare, cârnați și parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 1,14 USD pe porție. O porție conține 386 calorii, 15g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână ceapă, pâine cu aluat cubulețe, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Umplutură de anghinare, cârnați și parmezan (cu conținut scăzut de carbohidrați), Parmezan Anghinare Ciuperci Umplutura, și Anghinare Parmezan Aluat Umplutura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Împărțiți pâinea între 2 foi de copt.
Coaceți până când cuburile sunt uscate, dar nu tari, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se adaugă cârnați și saut până la fiert, despărțindu-se cu spatele furculiței, aproximativ 5 minute.
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul. Saut pana cand telina este moale, aproximativ 10 minute.
Se amestecă în anghinare, cimbru și mentă; saut 2 minute mai mult.
Transferați amestecul de cârnați într-un castron mare. (Amestecul de pâine și cârnați se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți separat. Păstrați pâinea la temperatura camerei. Puneți la frigider amestecul de cârnați și reîncălziți-l la călduț înainte de a continua.)
Adăugați pâine în amestecul de cârnați; aruncați pentru a amesteca bine.
Se amestecă în brânză, apoi 1 cană bulion. Se condimentează cu sare și piper.
Umpleți ușor cavitatea principală și cavitatea gâtului curcanului cu umplutură.
Adăugați suficient bulion la umplutura rămasă pentru a se umezi ușor (1/4 cană până la 3/4 cană, în funcție de cantitatea de umplutură rămasă). Vas de copt cu unt Generos. Lingura rămasă în umplutura pregătită. Acoperiți vasul cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Coaceți umplutura în vas-alături de curcan sau în timp ce curcanul se odihnește — până se încălzește, aproximativ 25 de minute. Descoperă umplutura în farfurie.
Coaceți până când partea superioară a umpluturii este ușor crocantă și aurie, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci cu unt Generos.
Adăugați suficient bulion suplimentar la umplutură pentru a umezi (3/4 cană până la 1 1/4 cană).
Transferați umplutura în vasul pregătit. Acoperiți cu folie unsă cu unt, cu partea unsă în jos.
Coaceți până se încălzește, aproximativ 40 de minute. Descoperiți și coaceți până când blatul este ușor crocant și auriu, cu aproximativ 20 de minute mai mult.