Umplutură "Cârnați" Făcută
Nevoie de o garnitură fără lactate? Umplutura "cârnați" făcută ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 31 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 40. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână ceapă, bulion de pui, margarină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Uite Mama! Am Făcut Cârnați, Aragaz lent puf ușor de ou și cârnați făcut mai ușor, și Umplutură De Cârnați.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.
Topiți margarina în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați legături tocate, ceapă și țelină; gatiti si amestecati 8-10 min. sau până când legumele sunt crocante-fragede.
Se amestecă bulionul și amestecul de umplutură; lingura într-un vas de copt pătrat de 9 inci pulverizat cu spray de gătit.
Coaceți 20 min. sau până se încălzește.