Umplutura bunicii
Nevoie de o garnitură vegetariană? Umplutura bunicii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 16 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 321 calorii. 12 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână pâine, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Încercați Turcia cu umplutura bunicii, Faimoasa umplutură a bunicii, și Plăcintă cu cremă de ouă a bunicii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare și umpleți cu suficientă apă ușor sărată pentru a acoperi. Aduceți la fierbere și gătiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se scurge, se pasează cu 1/4 cană de unt și se lasă deoparte.
Într-un castron mare, amestecați pâinea, ceapa, săratul, sarea și piperul. Amestecați piureul de cartofi, în timp ce stropiți în untul rămas. Amestecul ar trebui să devină textura aluatului de biscuiți. Umpleți curcanul chiar înainte de prăjire.
Așezați orice umplutură rămasă într-un castron la frigider pentru mai târziu.