Umed Curcan Cârnați Umplutura

Umed Curcan Cârnați Umplutura
Umed curcan cârnați umplutura este un fără lactate garnitură. Această rețetă face 16 porții cu 163 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână țelină, condimente pentru păsări de curte, umplutură de pâine de porumb și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Coroană umedă de curcan cu umplutură de trufe de castane, Turcia cu umplutură de cârnați, și Turcia cu umplutură de cârnați.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți cârnații de curcan, țelina și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz și legumele sunt fragede; se scurge. Se amestecă caisele, pătrunjelul, Salvia, condimentele de pasăre și piperul; gatiti 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici4 Roșii Roma, Fără Semințe și Tăiate Cubulețe Mici
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se dizolvă bulionul în apă clocotită; se amestecă în amestecul de cârnați. Se amestecă umplutura de pâine de porumb; gătiți și amestecați până când lichidul este absorbit. Se amestecă ușor afine;se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cornbread UmpluturaCornbread Umplutura
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Revista