Ultimul Burger de carne de vită și porc umplut cu brânză

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați burgerul de carne de vită și de porc umplut cu brânză. Această rețetă face 4 porții cu 517 calorii, 49G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Dacă aveți la îndemână frunze de salată română, blat de porc rotund, brânză ușoară cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Ultimul Burger De Biscuiți Cu Sos De Brânză Chili, Burger cu ciuperci mediteraneene la grătar, carne de vită și brânză Feta, și Ultimul Burger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați orice tendon sau țesut conjunctiv dur din carne de porc și carne de vită.
Tăiați carnea de porc și carnea de vită în cuburi de 1 inch și așezați-le într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini sau două farfurii mari (Vezi nota de mai sus). Puneți placa în congelator timp de 15 minute.
Scoateți din congelator și puneți 1/3 din carne în vasul unui robot de bucătărie. Se pulsează până se toacă mărunt, dar nu moale, 10 până la 15 impulsuri scurte.
Transferați carnea măcinată într-un castron mare și repetați cu cele două loturi rămase.
Adăugați brânza mărunțită în vasul cu carnea.
Se presară sare și piper. Folosind mâinile, pliați ușor carnea și brânza până se combină bine. Formați carnea în patru chiftele late și plate de aproximativ 1 1/2 inci grosime.
Așezați tortele pe o farfurie și lăsați-le să stea, acoperite, timp de 20 de minute.
Încălziți o tigaie antiaderentă cu fundul greu peste flacără medie. Prăjiți burgerii câte doi, dacă dimensiunea tigaiei vă va permite.
Încălziți burgerii până când sunt bine rumeniți și crocanți pe o parte, apoi răsturnați-i și repetați. Odată ce burgerii sunt gata, așezați-i pe un coc cu salată și roșii. Repetați cu burgerii rămași.