Ultimate ar trebui să fie o Pizza de $1000
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dați Ultimate ar trebui să fie o încercare de Pizzan de 1000 USD. Pentru $17.26 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 2159 calorii, 86G de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați crusta de pizza, caviarul lumpfish, uleiul de trufe și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Final pizza Margherita, Pizza Albă Finală, și Ultimate BBQ pui Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Se amestecă creme fraiche cu uleiul de trufe și se întinde uniform pe crustă.
Așezați feliile de somon afumat deasupra într-un singur strat.
Presărați carnea de crab uniform peste pizza.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto