Ulei de scufundare cu salvie, dafin și usturoi

Ulei de scufundare cu salvie, dafin și usturoi
Uleiul de scufundare cu salvie, dafin și usturoi este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 12 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 80 de calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, frunze de salvie, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, Brânză Manchego prăjită cu sos de scufundare cu caise-salvie, și Ulei De Scufundare Cu Usturoi Cu Ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-o cratiță mică și grea. Gatiti la foc mediu-mic pana cand termometrul Inregistreaza 18
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Reduceți căldura la minim și gătiți timp de 20 de minute (nu lăsați temperatura să crească peste 200). Se răcește la temperatura camerei.
3
Scurgeți amestecul de ulei printr-o sită într-un castron și aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista