Ulei De Măsline Piure De Cartofi

Ulei De Măsline Piure De Cartofi
Uleiul de măsline piure de cartofi necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ulei De Măsline Piure De Cartofi, Ulei de măsline piure de cartofi cu Pancetta, și Piure de cartofi cu ulei de măsline și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o oală și adăugați 2 lingurițe de sare. Se fierbe, parțial acoperit, până se înmoaie, 12 până la 15 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Încălziți uleiul în oală la foc mediu și scoateți-l de pe foc. Forțați cartofii prin ricer în ulei în oală. Se amestecă apă de gătit, 1/2 linguriță piper și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
PiperPiper
ApăApă
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate46
Revista