Ulei De Măsline Piure De Cartofi
Uleiul de măsline piure de cartofi necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 194 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă pentru Ziua Recunostintei. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap, întreg 30 și vegan dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Ulei De Măsline Piure De Cartofi, Ulei de măsline piure de cartofi cu Pancetta, și Piure de cartofi cu ulei de măsline și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Acoperiți cartofii cu apă rece într-o oală și adăugați 2 lingurițe de sare. Se fierbe, parțial acoperit, până se înmoaie, 12 până la 15 minute. Rezervați 1 cană de apă de gătit și scurgeți cartofii.
Încălziți uleiul în oală la foc mediu și scoateți-l de pe foc. Forțați cartofii prin ricer în ulei în oală. Se amestecă apă de gătit, 1/2 linguriță piper și sare după gust.