Ulei de măsline-anghinare fierte și Soffrito
Ulei de măsline - anghinare fiert și Soffrito ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,25 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de țelină, bulb de fenicul, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice.
Instrucțiuni
Tăiați 2 lămâi în jumătate; strângeți sucul în apă și aruncați lămâile în apă. Cojiți frunzele exterioare dure din anghinare.
Tăiați capetele tulpinii; tăiați aproximativ 1/2 inch de fiecare vârf.
Tăiați anghinarea tăiată pe jumătate pe lungime; puneți imediat în apă pregătită.
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare nereactivă la foc mediu-mic. Se amestecă fenicul și următoarele 5 ingrediente. Feliați lămâia rămasă, îndepărtați semințele și puneți-o în amestecul de fenicul. Se amestecă sare și piper. Acoperiți și gătiți 15 minute.
Scurgeți anghinarea și adăugați la amestecul de fenicul. Acoperiți și gătiți, amestecând frecvent, timp de 30 de minute sau până când anghinarea este fragedă.
Îndepărtați frunza de dafin. Condimentează după gust cu sare și piper.
Se servește cu o lingură cu fante.