Ulei de măsline-anghinare fierte și Soffrito

Ulei de măsline-anghinare fierte și Soffrito
Ulei de măsline - anghinare fiert și Soffrito ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 218 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 4,25 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Un amestec de țelină, bulb de fenicul, morcov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Anghinare Fierte În Lămâie Și Ulei De Măsline, Anghinare fierte în lămâie și ulei de măsline, și Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice.

Instrucțiuni

1
Tăiați 2 lămâi în jumătate; strângeți sucul în apă și aruncați lămâile în apă. Cojiți frunzele exterioare dure din anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
SucSuc
ApăApă
2
Tăiați capetele tulpinii; tăiați aproximativ 1/2 inch de fiecare vârf.
3
Tăiați anghinarea tăiată pe jumătate pe lungime; puneți imediat în apă pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
ApăApă
4
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare nereactivă la foc mediu-mic. Se amestecă fenicul și următoarele 5 ingrediente. Feliați lămâia rămasă, îndepărtați semințele și puneți-o în amestecul de fenicul. Se amestecă sare și piper. Acoperiți și gătiți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
FeniculFenicul
LămâieLămâie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Scurgeți anghinarea și adăugați la amestecul de fenicul. Acoperiți și gătiți, amestecând frecvent, timp de 30 de minute sau până când anghinarea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
FeniculFenicul
6
Îndepărtați frunza de dafin. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Frunze De DafinFrunze De Dafin
7
Se servește cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista