Ulei De Busuioc
Uleiul de busuioc ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 41 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână piper, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Încercați Ulei de măsline pui Poșat și ridichi cu Pesto de citrice, Ulei de scufundare a pâinii cu usturoi și ierburi în stil Restaurant, și Pui Cu Busuioc Prăjit, Cartofi Cu Busuioc, Salată De Prune Frisee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează de 5 ori sau până se face piure.
Adăugați brânză; procesați până se omogenizează.
Bacsis: oamenii întreabă tot timpul cum să-și păstreze busuiocul verde și proaspăt. Când cumpărați o grămadă de busuioc, tăiați capetele și așezați-l într-un pahar (tulpini în jos) cu un centimetru de apă în partea de jos. Acoperiți paharul cu o pungă de plastic și lăsați-l pe blat. Nu o să-ți vină să crezi cât timp rămâne verde.
Copiii pot ajuta: busuiocul este atât de parfumat. Copiii par atrași de asta. Realizarea acestei rețete este o oportunitate de a-i învăța cum să culeagă frunzele de pe tulpini.