Uimitor 'Pizza' Cotlet De Porc

Uimitor 'Pizza' Cotlet De Porc
Uimitor 'Pizza' cotlet de porc este un fără gluten și primar rețetă cu 5 porții. Acest fel principal are 352 calorii, 36g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, usturoi, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cotlet De Porc Pizza, Cotlet de porc cu sos de Pizza, și Cotlet De Porc Pizza Cu Aragaz Lent.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Condimentați Cotletele de porc cu sare și piper negru și aranjați în fundul unei tigaie de aluminiu de unică folosință; acoperiți fiecare cu o felie de roșii. Împărțiți busuiocul, oregano și usturoiul între Cotletele de porc; stropiți cu uleiul de măsline. Acoperiți tigaia cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
UsturoiUsturoi
TomateTomate
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Gatiti pe gratarul preincalzit pana cand carnea de porc nu mai este roz in centru, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Scoateți tigaia de pe grătar; acoperiți fiecare cotlet de porc cu o felie de brânză mozzarella, înlocuiți folia de aluminiu peste tigaie și așteptați până când brânza se topește, 3 până la 5 minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Cotlet De PorcCotlet De Porc
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții5
Scor De Sănătate19
Revista