Uimitor Matzo De Caramel De Ciocolată De Paște
Amazing Paștele de ciocolată Toffee Matzo este un fără gluten și prietenos cu FODMAP hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 30. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semidulce, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de uimitor. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Ciocolata Caramele Matzo Crack, Matzo Caramele Cu Migdale, și Cookie-Uri Toffee (Uimitor!).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C). Tapetați foile de copt cu folie și prindeți marginile într-o buză pentru a conține picături. Ungeți bine folia cu unt.
Așezați matzos pe foile de copt, rupându-le în jumătate, dacă este necesar.
Topiți untul într-o cratiță cu zahărul brun la foc mediu; aduceți la fierbere și reduceți focul. Se fierbe amestecul până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Puneți amestecul de zahăr fierbinte peste matzos, întinzând amestecul peste matzos cu o spatulă de cauciuc.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când amestecul de zahăr este barbotat și gros, aproximativ 20 de minute. Lăsați deoparte să se răcească până când stratul de caramel este ferm, aproximativ 15 minute.
Așezați chipsurile de ciocolată semidulce într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mic până când chipsurile sunt doar topite (nu lăsați ciocolata să se supraîncălzească sau să ardă).
Întindeți ciocolata topită peste matzos-urile acoperite cu caramel; presară deasupra nuci pecan tocate.
Așezați foile de copt în frigider până când deliciile sunt reci, aproximativ 30 de minute.
Scoateți matzos-urile din folie, rupeți-le în bucăți și păstrați-le într-un recipient etanș sau pungi de plastic în frigider sau congelator.