Udon cu Tofu și verdeață asiatică
Nevoie de un felul principal vegan? Udon cu Tofu și verdeață asiatică ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 401 calorii, 18g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.29 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 62 de fani. Un amestec de fulgi de piper, sos de soia, scallions și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este mare. Încercați Legume asiatice și supă de Tofu, Tofu la grătar și verdeață asiatică Sotată, și Tofu la grătar în stil asiatic cu verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti taiteii udon pe masura ce eticheta directioneaza. (Nu overcook sau vor primi moale.)
Scurgeți, rezervând aproximativ 1/3 cană din apa de gătit.
Între timp, încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu. Se usuca tofu-ul si se condimenteaza peste tot cu sare si piper.
Adăugați tofu în tigaie și căutați până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Puneți deoparte și păstrați cald.
Adăugați 1 lingură de ulei și verdele în tigaie. Gatiti, aruncand, pana cand se ofileste.
Adăugați ceapa, fulgii de ardei roșu, restul de 1 lingură de ulei, sosul de soia și zahărul.
Adăugați apa de gătit rezervată; căldură pentru a crea un bulion. Împărțiți tăiței și verdeața între 4 boluri și acoperiți cu tofu.
Fotografie de Antonis Achilleos