Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon)

Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon) este un fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 368 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de șapte condimente, ceapă verde obișnuită, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rață prăjită și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon), Salată Udon Răcită (Hiyashi Chukan Udon), și Carne De Vită Curry Udon (Kare Udon) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o oală mare de apă la 16
Coborâți ușor ouăle în apă și fierbeți 30 de minute, menținând temperatura apei între 152 și 156 (adăugați o lingură de apă cu gheață pentru a controla creșterea căldurii). Răciți ouăle în apă rece, apoi crăpați cu grijă într-un vas mic, puțin adânc. Sau moale-gătiți ouăle așa cum vă place.
Se fierbe udon (vezi "Udon Essentials", mai jos). Folosind o strecurătoare mare, scoateți tăiței într-un castron mare și economisiți apă pentru a încălzi bolurile pentru supă.
Între timp, puneți ceapa verde într-un castron cu apă rece și învârtiți energic cu degetele pentru a se separa în inele.
Scurgeți; repetați de două ori.
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță.
Încălziți 4 boluri de supă scufundându-le în apă fierbinte de gătit udon. Împărțiți tăiței între boluri. Scoateți câte un ou în fiecare, lăsând în urmă cea mai mare parte albă și bulion de oală peste tăiței. Se acoperă cu ceapă verde și un vârf de pudră de șapte condimente.
Udon Essentials Udon (tăiței cu făină de grâu): tăiței proaspeți congelați cumpărați din Magazin au o textură suplă, cea mai apropiată de cea de casă, în timp ce cei uscați tind să fie subțiri și flasc. Pentru a găti udon proaspăt înghețat cumpărat din magazin, aruncați blocul înghețat în apă clocotită. Când apa fierbe din nou, se scurge. Gatiti udon chiar inainte de servire; tăiței devin lipicioși în timp ce stau.
Faceți înainte: ouă în coajă, până la 2 zile, refrigerate. Ceapa verde, până la 1 zi, răcită.