Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon)

Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon)
Udon cu ou moale și ceapă verde (Onsen Tamago Udon) este un fără lactate și vegetarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 368 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pudră de șapte condimente, ceapă verde obișnuită, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Rață prăjită și ciuperci Udon (Kamo Kinoko Udon), Salată Udon Răcită (Hiyashi Chukan Udon), și Carne De Vită Curry Udon (Kare Udon) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală mare de apă la 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Coborâți ușor ouăle în apă și fierbeți 30 de minute, menținând temperatura apei între 152 și 156 (adăugați o lingură de apă cu gheață pentru a controla creșterea căldurii). Răciți ouăle în apă rece, apoi crăpați cu grijă într-un vas mic, puțin adânc. Sau moale-gătiți ouăle așa cum vă place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Se fierbe udon (vezi "Udon Essentials", mai jos). Folosind o strecurătoare mare, scoateți tăiței într-un castron mare și economisiți apă pentru a încălzi bolurile pentru supă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Între timp, puneți ceapa verde într-un castron cu apă rece și învârtiți energic cu degetele pentru a se separa în inele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Scurgeți; repetați de două ori.
6
Aduceți bulionul la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Încălziți 4 boluri de supă scufundându-le în apă fierbinte de gătit udon. Împărțiți tăiței între boluri. Scoateți câte un ou în fiecare, lăsând în urmă cea mai mare parte albă și bulion de oală peste tăiței. Se acoperă cu ceapă verde și un vârf de pudră de șapte condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
PolonicPolonic
8
Udon Essentials Udon (tăiței cu făină de grâu): tăiței proaspeți congelați cumpărați din Magazin au o textură suplă, cea mai apropiată de cea de casă, în timp ce cei uscați tind să fie subțiri și flasc. Pentru a găti udon proaspăt înghețat cumpărat din magazin, aruncați blocul înghețat în apă clocotită. Când apa fierbe din nou, se scurge. Gatiti udon chiar inainte de servire; tăiței devin lipicioși în timp ce stau.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GrâuGrâu
9
Faceți înainte: ouă în coajă, până la 2 zile, refrigerate. Ceapa verde, până la 1 zi, răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Revista