Tăiței Udon prăjiți cu sos Teriyaki
Fidea Udon prăjită cu sos Teriyaki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 349 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceai vrac, ulei vegetal, ghimbir și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fidea Udon Prăjită, Fidea Udon prăjită cu Bok Choy, și Tăiței Udon prăjiți în stil coreean cu pui și legume.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și marinați la frigider 15 minute.
Scoateți tofu din pungă, rezervând marinada.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceai; saut 30 de secunde.
Adăugați tofu, ghimbir și usturoi; saut 2 minute.
Adăugați daikon, praz și morcov; saut 1 minut.
Adăugați tăiței și marinada rezervată; gatiti 2 minute sau pana se incalzeste bine.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc]()
Birichino Jurassic Park Vineyard Vechi Viță De Vie Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocal, unt de mere, pucioasă și un precursor ciudat al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna anterioară, contribuind la dezvoltarea botritei timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel de epocă - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi sub numele de sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul vinurilor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost învechit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.