Tăiței Soba cu tofu și legume glazurate Miso

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței Soba cu tofu și legume glazurate Miso. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $ 4.06 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tofu extra-ferm, ceapă verde, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza tofu suplimentar ferm, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Miso-tofu marinat și vinete peste tăiței Soba, Miso-scoici glazurate cu tăiței Soba, și Taitei Soba cu legume si bulion Miso-ciuperci.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de ulei de canola și următoarele 7 ingrediente (prin ulei de susan) într-un castron mediu, amestecând cu un tel.
Gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți și clătiți.
Combinați tăiței și 1/4 cană amestec miso într-un castron; aruncați pentru a acoperi.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Tăiați tofu transversal în felii de 4 (1 inch grosime).
Adăugați tofu în tigaie; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați 1 lingură de amestec miso în tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Scoateți tofu din tigaie; păstrați cald.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați ciuperci și sparanghel la tigaie; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați restul de 2 linguri de amestec miso în tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Se presară cu ceapă verde. Aranjați 1/2 cană amestec de tăiței în fiecare din cele 4 boluri; acoperiți fiecare porție cu 1/2 cană amestec de legume și 1 friptură de tofu.