Tăiței Picante-Stil Malaezian
Tăiței picante-stilul Malay ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 497 calorii, 17g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de pastă de chile, usturoi, varză de fasole și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Rețete similare includ Curry De Pui Roșu În Stil Malaezian, Stil Malaezian Curry Puff, și Bo-Kaap Cape Malay Kerrie-Africa De Sud Cape Malay Curry.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert, gătiți tăiței de ou 6 până la 8 minute, până la al dente și scurgeți.
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu și sotati usturoiul aproximativ 1 minut. Se amestecă spanacul și se gătește aproximativ 1 minut.
Se amestecă tăiței de ou fierți, pasta de chile și ketchup-ul și se aruncă până se acoperă bine.
Faceți o gaură în centrul amestecului de tăiței.
Așezați oul în centru și amestecați, aruncând cu tăiței chiar înainte ca oul să termine gătitul.
Amestecați zahărul și suficientă apă pentru a menține amestecul umed în tigaie. Condimentează cu sare și piper. Continuați să gătiți, amestecând constant, aproximativ 6 minute. Aruncați varza și mazărea și gătiți și amestecați aproximativ 4 minute, până când se încălzește.