Tăiați Martini De Zmeură

Tăiați Martini De Zmeură
Tăiați zmeura Martini ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 206 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. 58 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați cocktailul cu suc de afine cu calorii reduse, limonada cu calorii reduse, Triple sec și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, ceea ce este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Martini Cu Ciocolată Cu Zmeură, Zmeură Martini fizz, și Ciocolata Zmeura Martini.

Instrucțiuni

1
Se toarnă vodca, triplu sec, suc de afine și limonadă într-un agitator de cocktail peste gheață. Acoperiți și agitați până când exteriorul agitatorului s-a înghețat. Se strecoară într-un pahar de martini răcit pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Triplu SecTriplu Sec
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
LimonadăLimonadă
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista