Tzimmes de morcovi și cartofi dulci
Tzimmes de morcovi și cartofi dulci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 12 și costă 55 de cenți pe porție. O porție conține 133 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de cimbru, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 41%. Rețete similare includ Tzimmes De Nucă De Morcov Condimentat, Tortul Tzimmes dulce și picant al lui Molly, și Tzimmes - o tocană evreiască dulce și savuroasă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Puneți morcovi, cartofi dulci, unt, cimbru, sare și piper într - un 9 pe 13 in. pan și acoperiți bine cu folie.
Coaceți timp de 25 de minute. Se amestecă, apoi se gătește, acoperit, până când morcovii sunt foarte fragezi, aproximativ 50 de minute. Se amestecă ceapa verde și se gătește până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Zdrobiți grosolan legumele în tigaie.
* Pentru o versiune kosher nondairy, utilizați ulei de măsline extravirgin în locul untului.
Faceți înainte: răciți etanș până la 1 zi; cuptor cu microunde până la fierbinte, amestecând ocazional.