Tzatziki Clasic

Tzatziki Clasic
Clasic Tzatziki ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 12 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 14 și costă 12 cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, iaurt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tzatziki Clasic, Rețete clasice de vacanță făcute cu ingrediente clasice! # DiamondNuts, și Tort Galben Cu Unt Rumenit Clasic Pentru Un Prieten Clasic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castravetele pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; se presară cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Combinați castravetele, iaurtul și ingredientele rămase, amestecând până se amestecă bine. La frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie

Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero

Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegeri excelente pentru Greacă. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Skouras Saint George Agiorgitiko cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Skouras Sfântul Gheorghe Agiorgitiko
Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții14
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista