Tzatsiki
Tzatsiki ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 2 și costă $ 4.34 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 388 calorii. Dacă aveți la îndemână șalotă, castraveți, oțet distilat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Pătrundeți castravetele pe lungime și tăiați pană triunghiulară de semințe.
Tăiați castravetele într-un zar foarte mic, uniform.
Transferați-l într-un bol de amestecare.
Într-un robot de bucătărie, combinați usturoiul, oțetul, șalota și mărarul. Se pulsează până se toacă fin, dar nu se purifică.
Adăugați amestecul la castraveți; adăugați iaurtul. Îndoiți împreună cu o spatulă de cauciuc, adăugând ulei de măsline și suc de lămâie. Condimentează liberal cu sare kosher și piper, începând cu 1 lingură de sare. Gust pentru condimente. Puteți păstra Tzatsiki într-un borcan acoperit și curat la frigider timp de până la 1 săptămână.
* Pană: ungeți niște Tzatsiki pe un triunghi pita. Acoperiți cu un vârf mic de oregano grecesc uscat, câteva bucăți de roșii tăiate cubulețe sau o roșie de struguri sau cherry înjumătățită și câteva bețe de chibrit de salam.
Retipărit cu permisiunea de la cum să prăjești un miel: gătit clasic grecesc nou de Michael Psilakis, 8 octombrie 2009 Little Brown