Tybee Rib-Eye la grătar cu stridii prăjite

Tybee Rib-Eye la grătar cu stridii prăjite
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Tybee Grilled Rib-Eye cu stridii prăjite. Pentru $10.04 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 93G de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1325 calorii. Această rețetă servește 4. 32 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați unt, șuncă tasso, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 91%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Ochi De Coastă La Grătar, Fripturi De Ochi Cu Coaste De Lămâie Și Usturoi Prăjite În Tigaie, și Fripturi cu ochi de coastă la grătar.

Instrucțiuni

1
În partea de sus a unui cazan dublu peste apă care abia fierbe, combinați gălbenușurile de ou, smântâna, untul, sucul de lămâie, sarea și zahărul. Când untul s-a topit, bateți amestecul până se îngroașă, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UntUnt
CremăCremă
ZahărZahăr
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan DubluCazan Dublu
BatetiBateti
2
Scoateți-l de pe foc și amestecați oțetul și șunca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
șuncășuncă
3
Într-o oală grea, la foc mediu, adăugați 3 inci de ulei vegetal și încălziți la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Într-un castron puțin adânc, combinați făina cu boiaua, sarea și piperul. Într-un castron mediu, turnați zeama peste stridii. Ridicați stridiile din zară, lăsând orice exces să se scurgă și dragați-le în făina condimentată. Prăjiți-le în loturi, transformându-le des, până devin aurii, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Lapte BătutLapte Bătut
StridiiStridii
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Condimentați fripturile cu sare și piper, după gust, și puneți-le la grătar peste cărbuni fierbinți timp de 5 minute pe fiecare parte, până când exteriorul are un cărbune frumos, iar interiorul este rar până la mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Transferați fripturile în farfurii de servire și lăsați-le să se odihnească 5 minute. Acoperiți fiecare friptură cu 4 stridii și o păpușă mare de Olandeză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HollandaiseSos Hollandaise
StridiiStridii
FripturăFriptură

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon

Friptura Ribeye funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușori sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Puteți încerca Chamonix Reserve Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 54 de dolari pe sticlă.
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir
Rezervația Chamonix Pinot Noir prezintă o culoare roșie rubinie, cu note de cireș, fructe de pădure roșii sălbatice, piper negru zdrobit, scorțișoară și violete pe nas. Deși fermă în structură și intensă în aroma, texturile sunt moi și rotunde, extinzându-se cu timpul până la opulență extraordinară și lungime pe palat. Ar trebui să ajungă la vârf în aproximativ 5-8 ani de la eliberare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate43
Revista