Twixt
Twixt ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 294 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 62 de cenți pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, zahăr pudră, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru baza de biscuiți: într-un castron mic bateți împreună oul și extractul de vanilie până când gălbenușul este rupt și combinat uniform; pus deoparte.
Combinați făina, zahărul, sarea și praful de copt în vasul unui robot de bucătărie și pulsați de câteva ori pentru a aera și rupe orice bulgări.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul arată ca nisip, aproximativ 25 (1 secundă) impulsuri.
Adăugați amestecul de ouă și pulsați doar până când aluatul se reunește, aproximativ 10 (1 secundă) impulsuri. Formați într-un disc plat, dreptunghiular, înfășurați în plastic și refrigerați cel puțin 1 oră.
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Așezați aluatul pe o bucată de hârtie pergament de 14 inci, făină ușor și rulați într-un oval de 13 x 8 inci, gros de aproximativ 1/8 inci. (Lucrați rapid, deoarece aluatul va deveni dificil de rulat pe măsură ce se încălzește.)
Transferați hârtia pergament cu aluat pe o foaie de copt, acoperiți în folie de plastic și refrigerați cel puțin 15 minute.Tăiați aluatul într-un pătrat de 12 pe 7 inci și tăiați-l în fursecuri de 3-1/2 pe 3/4 inci (aveți nevoie de cel puțin 24). Pierce fiecare cookie de patru sau cinci ori cu un bețișor sau baza unui termometru.
Așezați pe o foaie de copt și gătiți până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Scoateți-l pe o grătar și lăsați-l să se răcească. Între timp, faceți caramelul.Pentru caramel: pulverizați o tigaie de copt de 13 pe 9 inci cu spray de gătit, apoi tapetați tigaia cu o bucată de hârtie pergament de 16 pe 13 inci, lăsând câțiva centimetri de surplomb pe fiecare parte. Pune deoparte.
Combinați toate ingredientele, cu excepția extractului de vanilie, într-o cratiță cu fund greu de 4 litri prevăzută cu un termometru pentru bomboane și puneți-o la foc mediu-mare. Se amestecă amestecul până când zahărul se dizolvă complet, aproximativ 2 minute. Spălați interiorul tigaiei cu o perie de patiserie umedă pentru a preveni cristalizarea. Se fierbe amestecul, se învârte tigaia ocazional (dar nu se agită), până când siropul este la 248 km f, aproximativ 8 minute.Scoateți imediat cratița de pe foc, amestecați extractul de vanilie și turnați caramelul în tigaia pregătită. Folosind o spatulă de cauciuc unsă, întindeți caramelul uniform în tigaie. Apăsați imediat 24 de fursecuri, străpunse cu fața în jos, în caramel, lăsând spațiu între ele pentru a le tăia mai târziu.
Lăsați să se răcească până când caramelul nu mai este cald la atingere și ține o ușoară indentare atunci când este apăsat cu degetul, aproximativ 40 de minute.
Puneți umplutura în frigider până când caramelul este ferm și poate fi tăiat cu ușurință, aproximativ 40 de minute.
Îndepărtați umplutura din tigaia de copt pe o tăietură, cu partea de caramel în jos și, folosind un cuțit ascuțit, tăiați în jurul fiecărui cookie. Îndepărtați hârtia pergament, așezați bomboane nedipate pe o tăietură, cu partea de caramel în jos și tăiați excesul de caramel. Așezați imediat pe o foaie de copt tapetată cu pergament, cu cookie-ul în jos și puneți-l la frigider până când caramelul este tare, cel puțin 10 minute. (Notă: cel mai bine este să lucrați într-o zonă răcoroasă pentru acest pas.) Între timp, temperați ciocolata.Pentru acoperirea cu ciocolată: pentru a tempera ciocolata, umpleți un castron mare cu 2 inci de apă rece, adăugați 3 până la 4 cuburi de gheață și puneți deoparte.Aduceți o cratiță umplută cu 1 până la 2 inci de apă la foc mic la foc mare; odată ce fierbe, opriți focul.
Așezați 18 uncii de ciocolată într-un vas uscat rezistent la căldură. Puneți vasul peste cratiță și amestecați până când ciocolata este complet topită și ajunge la 118 buc.F. (Asigurați-vă că ciocolata nu intră în contact cu apa sau depășește 120 buc. F. Dacă se întâmplă, începeți din nou, deoarece ciocolata nu mai este utilizabilă.)
Scoateți vasul din cratiță.
Adăugați restul de 6 uncii de ciocolată și amestecați până când toată ciocolata se topește și se răcește la 80 de grade F. pentru a accelera procesul de răcire, după ce toată ciocolata s-a topit, așezați vasul peste baia rezervată cu apă rece. Între timp, scoateți bomboane nedipate din frigider.Întoarceți vasul în cratiță și amestecați până când ciocolata ajunge la 86 km F; scoateți imediat de pe foc. Nu scoateți termometrul din vas; verificați periodic temperatura pentru a vă asigura că rămâne între 85 și 87 F. (ciocolata trebuie să rămână în acest interval de temperatură în timpul scufundării sau nu se va configura corect.) Păstrați cratița la foc mic și folosiți-o pentru a reîncălzi ciocolata ca necessary.To testați dacă ciocolata este temperată corespunzător, întindeți un strat subțire pe hârtie pergament și puneți-o la frigider timp de 3 minute pentru a se seta. Dacă ciocolata se întărește netedă și fără dungi, este temperată corespunzător. (Dacă nu este temperat corespunzător, trebuie să repetați procesul.) Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament. Aruncați batoanele de bomboane pe rând, cu cookie-ul în jos, în ciocolată temperată. Acoperiți partea de caramel cu mai multă ciocolată, apoi îndepărtați bara de bomboane. Pentru a face acest lucru, țineți două furci de cină într-o mână, traversând capetele mânerelor pentru a forma un V, cu dinții îndreptați spre exterior. Pe măsură ce îndepărtați fiecare baton de bomboane, atingeți furculițele de mai multe ori de marginea vasului și răzuiți fundul furcilor peste margine pentru a șterge orice exces de ciocolată.
Așezați Twixt pe foaia de copt înclinând furculițele, astfel încât marginea fiecărei bomboane să atingă tigaia căptușită cu pergament, apoi trageți ușor furculițele afară. Repetați până când toate bomboanele au fost scufundate.
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este complet setat, cel puțin 20 de minute.Tăiați orice exces de ciocolată de pe marginile batoanelor de bomboane și puneți Twixt într-un recipient etanș. Twixt va dura până la trei săptămâni la frigider sau până la două luni la congelator.
Lăsați să ajungă la temperatura camerei înainte de servire.