Ton Mediteranean Linguine
Ton mediteranean Linguine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 380 calorii, 23g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, țelină, linguine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este uimitor. Încercați Ton Mediteranean Linguine, Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, și Creveți și Linguine mediteraneene pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti linguine conform indicatiilor de pe ambalaj.
În timp ce linguine gătește, încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare.
Adăugați țelină; gatiti 2-3 minute, amestecand frecvent, pana cand telina incepe sa se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti si amestecati 30 de secunde.
Se amestecă roșiile, tonul și piperul. Gatiti 5 pana la 8 minute, amestecand frecvent, pana se ingroasa usor. Se amestecă măslinele. Gatiti 2 pana la 3 minute sau pana cand este fierbinte.
Serviți sosul peste linguine.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.