Turtă Dulce Pinwheels

Turtă Dulce Pinwheels
Turtă dulce Pinwheels este un vegetarian rețetă cu 50 de porții. Acest desert are 142 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, făină, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 10%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Turtă Dulce Pinwheels, Turtă dulce M & M Cookie Baruri cu turtă dulce M & M Buttercream, și Tort De Turtă Dulce Cu Glazură Cremoasă De Turtă Dulce.

Instrucțiuni

1
Pentru a face aluat de turtă dulce: într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul, zahărul brun și melasa până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Într-un alt castron, amestecați făina, ghimbirul, scorțișoara, nucșoara, cuișoarele, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Înfășurați aluatul în folie de plastic și aplatizați ușor; se răcește până când este ferm, dar flexibil, aproximativ 1 oră (sau se congelează timp de 30 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
MelasăMelasă
UntUnt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
GhimbirGhimbir
NucșoarăNucșoară
PâinePâine
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
2
Pentru a face aluat simplu: într-un castron, cu un mixer electric la viteză mare, bateți untul și zahărul granulat până se omogenizează. Bateți oul și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Într-un alt castron, amestecați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Înfășurați aluatul în folie de plastic și aplatizați ușor; se răcește conform instrucțiunilor de mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
VanilieVanilie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Folie De PlasticFolie De Plastic
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
3
Desfaceți aluatul. Cu un sucitor ușor făinat, pe o foaie de hârtie cerată ușor făinată, întindeți aluatul de turtă dulce într - un dreptunghi de 12 x 15 inci. Glisați aluatul, pe hârtie cerată, pe o foaie de copt de 12 x 15 inci. Repetați pentru a întinde aluatul simplu; răciți ambele dreptunghiuri până când sunt ferme la atingere, dar încă flexibile, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
4
Răsturnați cu grijă aluatul de turtă dulce peste aluatul simplu, căptușind marginile cât mai uniform posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
5
Îndepărtați hârtia cerată de deasupra aluatului de turtă dulce. Cu un cuțit ascuțit, tăiați dreptunghi în jumătate pe lungime pentru a face două dreptunghiuri de 6 pe 15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
6
Transferați unul dintre dreptunghiuri pe o altă foaie de hârtie cerată.
7
Începând de la marginea lungă a unui dreptunghi, ridicați hârtia cerată pentru a rula aluaturile într-un cilindru strâns și uniform (dacă aluatul se fisurează în loc să se rostogolească ușor, lăsați să stea aproximativ 10 minute pentru a se înmuia ușor). Repetați pentru a rula alt dreptunghi. Înfășurați rulourile în folie de plastic și congelați până la fermitate, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
8
Desfaceți rulourile și feliați transversal în runde groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
9
Așezați fursecurile plate, la o distanță de 1 inch, pe foi de copt de 12 pe 15 inci cu unt sau cu pergament de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
10
Coaceți prăjiturile într-un cuptor de 325 până când marginile încep să se rumenească, 15 până la 20 de minute; dacă coaceți mai mult de o tigaie la un moment dat, schimbați pozițiile tigaiei la jumătatea coacerii. Cu o spatulă largă, transferați roțile pe rafturi pentru a se răci complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista