Turtă Dulce Petits Fours
Turtă dulce Petits Fours este un vegetarian rețetă cu 47 de porții. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 154 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime. Este adus la tine de retetele mele. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână bicarbonat de sodiu, zahăr brun ferm, lapte de unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 29 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Rețete similare includ Petits Fours, Petits Fours, și Petits Fours.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 5 ingrediente într-un castron; pus deoparte.
Bateți untul și zahărul brun într-un castron mare la viteză medie-mare cu un mixer electric până la crem.
Adăugați oul; bate până se omogenizează.
Adăugați melasă și ghimbir ras; bate până se omogenizează bine.
Adăugați alternativ amestecul de făină și Zara, începând și terminând cu ingrediente uscate.
Întindeți aluatul într-o tigaie unsă și făinată de 8".
Coaceți la 350 timp de 40 până la 42 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Transferați cu grijă tortul în raftul de răcire; se răcește complet. Înfășurați tortul în folie de plastic; se răcește 8 ore sau peste noapte.
Bateți crema de brânză și zahărul pudră la viteză medie până devine pufos. Se amestecă 1/8 linguriță de ghimbir, un vârf de scorțișoară și un vârf de ienibahar.
Tăiați tortul pe jumătate orizontal, făcând 2 straturi egale.
Întindeți glazura uniform peste stratul de tort de jos. Așezați cu grijă stratul de tort rămas pe glazură.
Tăiați tortul în 25 de pătrate, folosind un cuțit zimțat sau electric.
Așezați pătrate pe un raft peste o foaie de copt.
Scoateți capacul foliei din recipientele de îngheț. Glazura cu microunde la 30 de secunde sau până la topire, amestecând o dată.
Turnați sau lingurați glazura peste Petits fours, acoperind complet partea superioară și părțile laterale. Dacă este nevoie de glazură suplimentară, răzuiți excesul de glazură de pe foaia de copt și reveniți la recipient și cuptorul cu microunde la maxim 15 secunde sau până se topește.
Așezați petits fours în cupe mari de bomboane, dacă doriți. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.