Turtă Dulce Jack-O ' - Lanterne
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gingerbread Jack-O'-Lanterns. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 279 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de cuișoare măcinate, nucșoară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Popcorn Jack-o ' - lanterne, Dulce Jack-o ' - lanterne, și Cidru picant Jack-o ' - lanterne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună scurtarea, zaharurile și oul până devin pufoase. Se amestecă melasa. Cernem împreună făina, condimentele, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecăm în amestecul de zahăr. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți timp de 3-4 ore.
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Acesta este un aluat fraged, așa că lucrați rapid pentru a rula aluatul gros de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată și tăiați formele de dovleac folosind un tăietor de prăjituri cu dovleac sau cu mâna liberă folosind un cuțit mic. Dacă vă tăiați dovleceii cu mâna liberă, nu faceți tulpina prea subțire sau se va rupe după coacere. Folosiți o spatulă pentru a ridica dovlecii pe foi de copt ușor unse și coaceți timp de aproximativ 10 minute. Nu exagera. Se răcește complet pe rafturi de sârmă înainte de decorare.
Pentru a decora dovlecii, puneți deoparte 1/3 cană din glazura regală și colorați-o în verde. Colorați glazura rămasă portocalie amestecând în colorant alimentar roșu și galben. (Începeți cu 5 picături de roșu și 6 picături de galben și adăugați mai multă colorare după dorință pentru a face culoarea mai intensă.)
Întindeți glazura portocalie peste dovleac, evitând tulpina. Lăsați să se stabilească, apoi folosiți o scobitoare pentru a tampona glazura verde pe tulpină.
Puteți apăsa pe bomboane de porumb sau chipsuri de ciocolată pentru a face o față pe fiecare dovleac sau puteți pipa o față cu ciocolată topită folosind următoarea metodă. Topiți 1/2 cană de chipsuri de ciocolată în cuptorul cu microunde într-un vas termorezistent timp de 1 minut. Chipsurile pot părea netopite, dar amestecați-le cu o lingură pentru a vedea dacă s-au înmuiat de fapt înainte de a le pune încă un minut, dacă este necesar.
Puneți ciocolata topită într-o pungă cu fermoar. Sigilați punga, apăsând orice aer. Folosiți o scobitoare pentru a face o gaură foarte mică într-un colț al pungii pentru a elibera un flux subțire de ciocolată. Pipă ochii și nasurile și rânjetele zimțate după dorință. Lăsați ciocolata să se stabilească înainte de a stivui fursecurile.
Cu bătătoare sau cu un mixer în picioare, bateți albușul de ou și sucul de lămâie până se spumează. La viteză medie, bateți zahărul cofetarilor, puțin câte puțin, până când amestecul este gros, dar încă suficient de lichid pentru a bate. Apoi bateți la înălțime până când amestecul este gros și lucios, aproximativ 3 minute. Acoperiți suprafața cu folie de plastic în timp ce așteptați să o utilizați. Glazura regală se va seta la un finisaj ferm și lucios atunci când este aplicată pe un cookie. Glazura poate fi păstrată, bine acoperită, la frigider până la o săptămână.