Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Gingerbread Jack-O'-Lanterns. Această rețetă servește 24 și costă 33 de cenți pe porție. O porție conține 279 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de cuișoare măcinate, nucșoară, zahăr brun și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Popcorn Jack-o ' - lanterne, Dulce Jack-o ' - lanterne, și Cidru picant Jack-o ' - lanterne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună scurtarea, zaharurile și oul până devin pufoase. Se amestecă melasa. Cernem împreună făina, condimentele, bicarbonatul de sodiu și sarea și amestecăm în amestecul de zahăr. Înfășurați aluatul în folie de plastic și răciți timp de 3-4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scurtarea
Melasă
Condimente
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
2
Când este gata de coacere, Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Acesta este un aluat fraged, așa că lucrați rapid pentru a rula aluatul gros de 1/4 inch pe o suprafață ușor făinată și tăiați formele de dovleac folosind un tăietor de prăjituri cu dovleac sau cu mâna liberă folosind un cuțit mic. Dacă vă tăiați dovleceii cu mâna liberă, nu faceți tulpina prea subțire sau se va rupe după coacere. Folosiți o spatulă pentru a ridica dovlecii pe foi de copt ușor unse și coaceți timp de aproximativ 10 minute. Nu exagera. Se răcește complet pe rafturi de sârmă înainte de decorare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleac
Cookie-uri
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
Cuptor
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cuțit
3
Pentru a decora dovlecii, puneți deoparte 1/3 cană din glazura regală și colorați-o în verde. Colorați glazura rămasă portocalie amestecând în colorant alimentar roșu și galben. (Începeți cu 5 picături de roșu și 6 picături de galben și adăugați mai multă colorare după dorință pentru a face culoarea mai intensă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Alimentelor Galbene
Dovleac
Portocaliu
Glazură
4
Întindeți glazura portocalie peste dovleac, evitând tulpina. Lăsați să se stabilească, apoi folosiți o scobitoare pentru a tampona glazura verde pe tulpină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Dovleac
Portocaliu
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
5
Puteți apăsa pe bomboane de porumb sau chipsuri de ciocolată pentru a face o față pe fiecare dovleac sau puteți pipa o față cu ciocolată topită folosind următoarea metodă. Topiți 1/2 cană de chipsuri de ciocolată în cuptorul cu microunde într-un vas termorezistent timp de 1 minut. Chipsurile pot părea netopite, dar amestecați-le cu o lingură pentru a vedea dacă s-au înmuiat de fapt înainte de a le pune încă un minut, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată
Bomboane De Porumb
Ciocolata
Dovleac
Cartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
6
Puneți ciocolata topită într-o pungă cu fermoar. Sigilați punga, apăsând orice aer. Folosiți o scobitoare pentru a face o gaură foarte mică într-un colț al pungii pentru a elibera un flux subțire de ciocolată. Pipă ochii și nasurile și rânjetele zimțate după dorință. Lăsați ciocolata să se stabilească înainte de a stivui fursecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
7
Cu bătătoare sau cu un mixer în picioare, bateți albușul de ou și sucul de lămâie până se spumează. La viteză medie, bateți zahărul cofetarilor, puțin câte puțin, până când amestecul este gros, dar încă suficient de lichid pentru a bate. Apoi bateți la înălțime până când amestecul este gros și lucios, aproximativ 3 minute. Acoperiți suprafața cu folie de plastic în timp ce așteptați să o utilizați. Glazura regală se va seta la un finisaj ferm și lucios atunci când este aplicată pe un cookie. Glazura poate fi păstrată, bine acoperită, la frigider până la o săptămână.