Turtă Dulce Germană De Crăciun

Turtă Dulce Germană De Crăciun
Rețeta Germană de turtă dulce de Crăciun este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 713 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca un desert accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, miere, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Stollen (Pâine Germană De Crăciun), Cookie-Uri Germane De Turtă Dulce (Lebkuchen), și Belgrader Brot (Cookie-Uri Germane De Crăciun) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună făina, praful de copt și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
CondimenteCondimente
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
2
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu zahărul brun. Bateți ouăle, apoi mierea, lichiorul de portocale, smântâna și sucul de portocale. Bateți amestecul de făină în amestecul cremă, apoi amestecați stafidele și migdalele. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tuburi unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De PortocaleLichior De Portocale
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Zahăr BrunZahăr Brun
SmântânăSmântână
UntUnt
MigdaleMigdale
StafideStafide
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MiereMiere
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Coaceți tortul la 350 grade F (175 grade C) timp de 80 de minute sau până când se testează cu scobitoare.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
4
Transferați într-un suport pentru a se răci.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista