Rețeta Germană de turtă dulce de Crăciun este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat vegetarian opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 713 calorii, 9g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca un desert accesibil. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ouă, miere, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Stollen (Pâine Germană De Crăciun), Cookie-Uri Germane De Turtă Dulce (Lebkuchen), și Belgrader Brot (Cookie-Uri Germane De Crăciun) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună făina, praful de copt și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Într-un castron mare, cremă untul sau margarina cu zahărul brun. Bateți ouăle, apoi mierea, lichiorul de portocale, smântâna și sucul de portocale. Bateți amestecul de făină în amestecul cremă, apoi amestecați stafidele și migdalele. Întoarceți aluatul într-o tigaie cu tuburi unsă și făinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Portocale
Suc De Portocale
Zahăr Brun
Smântână
Unt
Migdale
Stafide
Cremă
Făină Pentru Toate Scopurile
Miere
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți tortul la 350 grade F (175 grade C) timp de 80 de minute sau până când se testează cu scobitoare.