Turtă Dulce Cupcakes
Turtă dulce Cupcakes necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 24 de porții cu 141 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil pentru Crăciun. Un amestec de nucșoară măcinată, melasă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 13%. Încercați Turtă Dulce Cupcakes, Turtă Dulce Cupcakes, și Turtă Dulce Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Linie 24 cupe de brioșă cu garnituri de brioșă de hârtie.
Se amestecă amestecul de tort, zară, melasă, ulei vegetal, ouă, ghimbir, scorțișoară și nucșoară împreună într-un castron mare până se combină. Puneți aluatul într-o pungă mare de plastic resigilabilă, apăsați excesul de aer și sigilați partea superioară a pungii. Decupați un colț al pungii la aproximativ 1/4 inci de jos. Introduceți aluatul în cupele de brioșă pregătite, umplându-le aproximativ 2/3 pline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, 15 până la 20 de minute. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă.