Turtă dulce cu sos de zahăr brun
Turtă dulce cu sos de zahăr brun ia în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 352 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Este perfect pentru Crăciun. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ghimbir măcinat, scurtare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Tort de zahăr brun cu sos de zahăr brun cu unt, Cupcakes cu turtă dulce de ciocolată cu cremă de unt de zahăr brun, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, scurtarea cremei, zahărul brun până la lumină și pufos. Bateți în melasă și ou până se omogenizează.
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, ghimbirul și sarea; se adaugă la amestecul de melasă alternativ cu zară, bătând bine după fiecare adăugare.
Se toarnă într-un 9-in uns. tigaie rotundă de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigaie într-o grătar.
Pentru sos, într-o cratiță mică, combinați zahărul brun, amidonul de porumb, apa și oțetul; se amestecă până se omogenizează.
Adăugați unt. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia.
Se servește cu turtă dulce.