Turtle Shortbread Cookies (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri)

Rețeta Turtle Shortbread Cookies (Cantitatea de schimb de Cookie-uri) ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 1 oră și 50 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 113 calorii. Această rețetă servește 72. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, caramele, chipsuri de ciocolată semidulce și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un desert foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cookie-Uri Clasice De Zahăr (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), Cookie-Uri Espresso Thumbprint (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri), și Cookie-Uri De Răcire Cu Var De Vacanță (Cantitate De Schimb De Cookie-Uri).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.într-un castron mare, amestecați untul, zahărul și extractul de migdale. Se amestecă făina și sarea. (Dacă aluatul este sfărâmicios, amestecați în 1 până la 2 linguri de unt înmuiat suplimentar sau margarină.)
Împărțiți aluatul în 12 părți egale.
Rulați fiecare parte într-un cerc gros de 1/4 inch. (Dacă aluatul este lipicios, răciți aproximativ 15 minute.)
Tăiați fiecare cerc în 6 pene.
Așezați pene la o distanță de 1 inch pe foaia de cookie-uri negrasă.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Scoateți imediat din foaia cookie pe suportul de sârmă. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Între timp, într-o cratiță de 1 litru, încălziți caramelele la foc mediu aproximativ 10 minute, amestecând frecvent, până se topesc. Într-un castron mic cu microunde, chipsuri de ciocolată cu microunde și scurtare neacoperite la 1 până la 3 minute, amestecând la jumătatea timpului de încălzire, până se topește și suficient de subțire pentru a stropi.
Înmuiați 2 margini drepte ale fiecărui cookie în caramel topit, apoi în nuci pecan tocate. (Dacă caramelul se îngroașă, adăugați până la 1 linguriță de apă și încălziți la foc mic, amestecând continuu, până când caramelul se înmoaie.)
Așezați un punct de ciocolată topită deasupra fiecărui fursec; așezați pecan pe jumătate pe ciocolată.
Stropiți ciocolata rămasă pe vârfurile de fursecuri.