Turnuri De Budincă De Ciocolată
Turnurile de budincă de ciocolată ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 335 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. 547 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ciocolată dulce, smântână grea, pudră de cacao și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 44 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Turnuri De Budincă De Ciocolată, Strawberry Towers, și Fancy Mousse Towers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți 4 (1/2 cană) ramekins cu spray de gătit.
Puneți ciocolata într-un bol mediu, rezistent la căldură și dați deoparte.
Puneți gelatina într-un castron mic, adăugați apa clocotită și amestecați până se dizolvă. Pune deoparte.
Într-o cratiță medie, bateți 1/3 cană de zahăr, cacao, amidon de porumb și sare. Adăugați treptat laptele, amestecând până se omogenizează. Porniți focul pe mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul se îngroașă și ajunge la fierbere, aproximativ 6 minute. Se fierbe timp de 1 minut.
Scoateți de pe foc și amestecați gelatina rezervată, asigurându-vă că răzuiți și orice gelatină solidificată. Turnați imediat budinca fierbinte în castronul de ciocolată și lăsați să stea 2 minute. Se amestecă până când ciocolata este topită și netedă. Lăsați budinca să se răcească timp de 10 minute.
Aranjați 1 napolitană de ciocolată în partea de jos a fiecărui ramekin. Se acoperă cu jumătate din budinca de ciocolată. Se acoperă cu un al doilea cookie și budinca rămasă. Acoperiți ramekinele cu folie de plastic și dați-le la frigider cel puțin 3 ore. Bateți crema cu restul de 1 linguriță de zahăr, folosind un tel de sârmă. Când budinca s-a răcit și s-a setat, rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui ramekin și desfaceți turnurile de budincă pe farfurii individuale. Puneți o păpușă de frișcă deasupra fiecărui turn și garnisiți cu pudră de cacao.
Sursă bună de: proteine, riboflavină, vitamina D, calciu, fosfor