Turcia Tetrazzini

Turcia Tetrazzini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați curcanul Tetrazzini. Această rețetă face 4 porții cu 976 calorii, 47G de proteine, și 48G de grăsime fiecare. Pentru $2.89 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 1 oră și 35 de minute. Vă este adus prin simple rețete. 1768 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Turcia Tetrazzini, Turcia Tetrazzini, și Turcia Tetrazzini.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul și încălziți apa pentru paste: Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. începeți să încălziți 2 până la 3 litri de apă pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Adăugați 1 linguriță de sare pentru fiecare litru de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Ciuperci saut saut: gatiti ciupercile in 3 linguri de unt la foc mediu-mare, amestecand, pana cand tot lichidul pe care il degaja ciupercile s-a evaporat, 5-7 minute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
4
Faceți un roux cu făină și unt: într-o cratiță mare și grea, topiți 4 linguri de unt. Se amestecă făina și se gătește amestecul la foc mic, amestecând, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Adăugați pastele în apa clocotită: cam acum, puneți pastele în apa clocotită pe care ați încălzit-o. Urmați instrucțiunile pachetului și gătiți până la al dente. În timp ce pastele se gătesc, continuați cu rețeta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
6
Faceți sosul: în cratiță cu untul și făina, amestecați încet laptele, smântâna, bulionul de pui și sherry-ul. Se aduce la foc mic și se gătește la foc mediu-mic, amestecând continuu, timp de aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Asamblați caserola: când pastele sunt gata, scurgeți-o. Într-un castron mare combinați pastele, sosul, ciupercile, curcanul și mazărea. Se amestecă 1/3 cană de parmezan și 1/3 cană de brânză elvețiană. Se amestecă sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
9
Rețineți că, dacă ați folosit unt nesărat și/sau stoc nesărat sau scăzut de sodiu, va trebui să adăugați mai multă sare decât v-ați putea aștepta. Continuă să-l stropești până când este condimentat după gustul tău.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Adăugați un vârf de nucșoară măcinată dacă utilizați, din nou după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
11
Transferați amestecul într-o caserolă de 3 litri cu unt.
12
Faceți topping de parmezan cu pesmet: într-un castron mic combinați bine restul de 1/3 cană de parmezan și pesmetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
13
Presărați amestecul uniform peste tetrazzini și punctați blatul cu restul de 1 lingură de unt, tăiat în bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1
Coaceți Tetrazzini la 375 km f în raftul din mijloc al cuptorului timp de 30 până la 40 de minute sau până când clocotește și blatul este auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Garnisiți porții individuale cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista