Turcia-Spanac Lasagna
Rețeta lasagna de curcan-spanac ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest curs principal are 331 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. Pentru $ 2.58 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, tăiței de lasagna, piept de curcan măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza înlocuitorul de ou, puteți urma acest fel principal cu Tort De Afine ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna De Curcan Cu Spanac, Lasagna de curcan și spanac, și Lasagna cu cârnați de spanac și curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie mare cu spray de gătit și puneți-o la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați curcanul, ceapa și usturoiul; gătiți până când carnea se rumeneste, amestecând pentru a se sfărâma.
Adăugați 5 3/4 căni sos marinara; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Combinați brânza de vaci, înlocuitorul de ouă, parmezanul, pătrunjelul, piperul și spanacul; se amestecă bine.
Răspândiți sosul marinara rămas în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței peste marinara; deasupra cu amestec de brânză de vaci și jumătate din mozzarella. Puneți jumătate din amestecul de curcan peste mozzarella. Aranjați tăiței rămași peste amestecul de curcan. Se acoperă cu amestecul de curcan rămas și mozzarella.
Coaceți la 350 timp de 50 de minute sau până când brânza se topește și sosul este bulbuc.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.