Turcia Piccata
Turcia Piccata ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 229 calorii, 18g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, ulei de măsline, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 35%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Încercați Turcia Piccata, Turcia Piccata, și Turcia Piccata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați curcanul între 2 foi de folie de plastic rezistentă și aplatizați la o grosime de 1/4 inch, folosind un sucitor sau partea plată a unui ciocan de carne.
Combinați făina, sarea și piperul într-un vas puțin adânc. Dragă Cotletele de curcan în amestec de făină.
Topiți 1 Lingură. unt în 1 lingură. ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate de curcan și gătiți 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Scoateți curcanul din tigaie și puneți-l pe o grătar într-o tigaie cu jeleu într-un cuptor de 200 pentru a se încălzi. Repetați cu curcanul rămas, 1 lingură. unt și 1 lingură. ulei după cum este necesar.
Se amestecă vinul și următoarele 3 ingrediente în tigaie și se gătește la foc mediu-mare 2 minute sau până când sosul este ușor îngroșat.
Se ia de pe foc; se amestecă restul de 1 lingură. unt.
Așezați curcanul pe un platou de servire; se toarnă sos peste curcan și se presară uniform cu pătrunjel.
*1 lb. coapsele de pui dezosate, fără piele sau Cotletele de porc dezosate tăiate subțire pot fi înlocuite.